HTML

Napi klasszikus

A napi klasszikus blog azokat a zeneszámokat tárja elénk, amelyeken generációk nevelkedtek fel, a múlt században, mindenki hallotta már, ismeri a dallamát, ha a címét nem is tudja, de biztosan el tudja dúdolni magában.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Üdvözlet!

2010.12.10. 23:29 Lewad

Sziasztok, szeretettel üdvözlök mind blogolvasót!

A blog jövőbeli célja, hogy azokat a klasszikus slágereket, amit mindenki ismer, még ha nem is tudja a címét.

Mindannyinkkal megesik, hogy hallunk egy számot a rádióban, de nem tudjuk a címét. A számot ismerjük, számtalanszor hallottuk már, eldúdoljuk, vagy akár el is énekeljük, de legtöbbször nincs több háttér információnk a dalról. Ki énekelte? Mikor? Melyik filmnek volt a főcímdala? Honnan ismerhetem? Megannyi kérdés hangozhat ilyenkor el bennünk, és mégsem tudjuk rá a válaszokat. Ezt szeretném megosztani veletek, nem mint rádiós személyiség, hanem mint egyszerű zenehallgató, zenekedvelő ember.

Kellemes böngészgetést kívánok a továbbiakban, és örömmel várom hozzászólásaitokat, leveleiteket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás üdvözlet

A bejegyzés trackback címe:

https://napiklasszikus.blog.hu/api/trackback/id/tr502508024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása